WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240424','20:06:10','3.143.168.172','/2012/10/20/mysen-2-avsluttet-sesongen-med-seier/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1713989170')

Mysen 2 avsluttet sesongen med seier : Mysen Fotball

Mysen 2 avsluttet sesongen med seier

Sesongens siste kamp for i G16 Mysen 2 hjemme mot Ekholt 16/10

Værgudene stilt ikke opp, men det gjorde de mest trofaste supporterne. Etter mye stang ut ønsket vi så inderlig at laget skulle få en god sesongavslutning.
Kampen startet jevnt, men med et Mysen-lag som sto på og kjempet. Noen sjanser begge veier, men våre gutter fikk først uttelling gjennom aggressiv pressing. En pasning fra Mathis til Theo rakk keeper først, men Theo stoppet utspillet og ballen trillet rolig inn til 1-0!
Gjestene viste seg også frem som gode i angrep med skudd både i tverrligger og stolpe. Men buret ble holdt rent, helt til det nærmet seg pause. Et mønsterangrep med innlegg fra høyre ble headet kontant i mål fra kort hold. Dermed 1-1.

Sjanser begge veier
2. omgang fortsatte som første, med sjanser begge veier. Midtveis kom en Ekholt-angriper alene igjennom, han gjorde ingen feil, og dermed 1-2.
Vi som så på følte nok litt “ikke-stang-ut-nå-igjen” akkurat da. Men med oppmuntrende tilrop fra Kristian Magnus og Even sto guttene på, og etterhvert begynte angrepene å sitte! Den ene stikkeren etter den andre ble servert, og selv om dommeren etter vårt syn blåste vel ofte for off-side, så kom uttellingen til slutt. Marius og Ardi igjennom på løp, Marius passer til Ardi som utligner sikkert – til stor jubel fra våte tilskuere! Og nå var laget virkelig i gang! Angrepene fortsatte, og det gikk bare minuttet før de samme to var igjennom på nytt. Og denne gangen var det Ardi som serverte Marius som ga oss ledelse 2-1! Og dermed var det dårlige været og kulden glemt!

Med bare noen få minutter igjen å spille begynte vi å telle sekunder, men guttene slappet ikke av! Ilir var nær ny scoring med et kjempeskudd i tverrliggeren! Seieren var et faktum, og gleden stor! Som Kristian Magnus sa etterpå:
Vi gjorde som vi ble enige om,vi spilte godt alle mann, vi ga aldri opp, vi vant! Fotball= lidenskap, neste sesong = <3
Dermed passerte vi både Ekholt og Rygge på tabellen, og fikk en oppløftende 4. plass. Gratulerer!