WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240420','10:15:38','18.117.165.66','nggpage=2','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1713608138')

Page 2 « 2-0 tap over Borgen : Mysen Fotball

2-0 tap over Borgen

Even Tokerud og Mysen tapte for Borgen fredag kveld. FOTO: Glenn Thomas Nilsen

A-lagets motstander var Borgen på bortebane fredag kveld. Stillingen var 0-0 til pause, men i andre omgang tok Borgen over og scoret to mål. Hjemmelaget vant 2-0.

Hjelpetrener Frank Sandberg. FOTO: Glenn Thomas Nilsen

Hjelpetrener Frank Sandberg sine ord etter i går:

– Denne uken har mye av temaet for A-laget dreiet seg om hvor vi retter fokus og oppmerksomhet under kamp. Selv om ikke 1. omgangen er spesielt velspilt vil jeg påstå at Mysen fremstår som positive, har flere gode målsjanser og er det førende laget. Tonen i laget er god, vi bygger hverandre opp og reaksjoner på dommeren begrenser seg til korte spontanreaksjoner. Det er tydelig at det jobbes med rett fokus.

I 2. omgang faller vi dessverre tilbake til gamle synder. Vi bruker mer tid og munn på dommeren, kverulerer med motstanderne og får en dårligere tone spillerne i mellom. Vi bruker ikke mindre energi i 2. omgang, men disponerer den på en måte som ikke fører til gode prestasjoner. Følgelig får et overkommelig Borgenlag lov til å feste grepet, føre spillet og vinner til slutt 2-0.

Per i dag viser tabellen dessverre at Mysen er et bunnlag. Dette kan fort snus. For å klare dette må hver enkelt bruke energien sin på hva han kan gjøre for å gjøre seg selv og laget bedre, både under og i mellom kamper, i stedet for å skyve dommere og baneforhold foran seg som dårlige unnskyldninger for manglende prestasjoner.

Sjekk kampfakta her

SA.no skriver blant annet følgende fra gårsdagens kamp:

(Borgen-Mysen 2-0) Borgen tok tre viktige poeng i fredagens 4. divisjonskamp i fotball på Mobakken. Hjemmelaget var klart best og produserte mange sjanser i første omgang, men de fikk ikke uttelling. Like før pause misbrukte de også et straffespark. Stillingen ved halvtid var 0-0.

Borgen fortsatte presset i andre omgang, og ti minutter ut i omgangen ble det 1-0. Fluturim Maxharraj scoret på en corner. Krister Lorentsen doblet ledelsen på et frispark i krysset fra rundt 20 meters hold. Etterpå kontrollerte hjemmelaget kampen selv om Mysen prøvde å flytte spillet høyere opp på banen. Seieren var fortjent.