WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240425','22:12:24','3.144.33.41','/2015/03/13/en-suveren-leder-har-gatt-av/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1714083144')

En suveren leder har gått av : Mysen Fotball

En suveren leder har gått av

Egil Jacobsen. FOTO: Glenn Thomas Nilsen

Under årsmøtet i Mysen IF Fotball i klubbhuset torsdag kveld ble det klart at leder Egil Jacobsen ønsket å gå av.

Jacobsen har ledet fotballen samlet, og senioravdelingen spesielt, under de siste tre åra.

– Jeg er nødt til å tenke på helsen min. I tillegg har yngste sønn sluttet med fotball, og han var i utgangspunktet årsaken til at jeg ville engasjere meg, sa Egil Jacobsen blant annet.

Avtroppende formann har vært en stor styrke for Mysenfotballen, hans fremferd har vært godlynt og real. Under perioden som leder har Egil vært med på å omorganisere fotballgruppa med to avdelinger som resultat – ungdom og senior.
I tillegg har Jacobsen satt i stand stabile systemer, og har vært en stor drivkraft i juniorsamarbeidet med Ørje. I tillegg nevnes hundrevis av timer rundt A-lagets kamper, som fotograf under kamper for store og små, og ikke minst alltid tilstedeværelse for alle som har trengt hjelp og råd.

En av Mysenfotballens største har nå gått av, mange bukker dypt i respekt for det du har gjort Egil.
Ditt trivelige vesen vil vi imidlertid få lov til å oppleve videre. Det som nestleder i år, og forhåpentligvis som ivrig medhjelper rundt seniorlagas hjemmekamper en lang stund framover.

Egil Jacobsen, du har vært og er fortsatt, gull verd. Takk for en gedigen innsats!

På vegne av alle Mysenglade.
Even

Følg Mysenfotball på Facebook | Twitter | Instagram