WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240420','09:50:21','3.17.150.89','/2015/04/13/juniorlaget-apnet-sesongen-med-seier/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1713606621')

Juniorlaget åpnet sesongen med seier : Mysen Fotball

Juniorlaget åpnet sesongen med seier

Alle foto: Egil Jacobsen

Det ble en flott start på sesongen for Mysen/Ørje. Hjemmelaget slo Rolvsøy 1-0. Se bilder!

Skrevet av trener Fedrik Wang

Første seriekamp mot Rolvsøy, både spente spillere og trenere. Målet vårt var at vi skulle sette oss i respekt og jobbe godt sammen som et lag. Gjennom god innsats ville vi ha en god sjanse til å ta med oss en seier.

Kampen starter med seks cornere til oss innen de ti første minuttene. Rolvsøy har veldig lite å by på, vi er tente. Vi styrer kampen og det er vi som skaper farlighetene.
De får dog en god mulighet for å gå opp i ledelsen da de får frispark innenfor 16-meteren etter et tilbakespill som ble plukket opp. Ballen går i muren og vi kan puste lettet ut.
Vi vinner igjen ballen i gunstige posisjoner, spiller bra sammen til tider, og opprettholder innsatsen helt frem til pause. En god første omgang.

Full jubel etter scoring.

Samme trøkk som i første omgang
Målet var å gå ut i andre omgang med samme trøkket vi hadde i første. Rolvsøy kommer mer og mer inn i kampen, og det kommer av at de har skjerpa seg, og fått medvind noe vi hadde i første omgang.

Etter cirka halvspilt andre omgang har vi en corner som Abdi header inn. Den smakte godt, og det var fortjent!

Like etter blir Daniel holdt igjen når han er på vei igjennom alene med keeper. Rødt kort ifølge oss på sidelinjen, men dommeren oppfatter det som ingenting.

Rolvsøy flytter opp endel spillere mot slutten av kampen for å prøve seg på et uavgjort resultat. De får en i tverrligger, og har en stor mulighet hvor de er alene med keeper, men Tomek gjør en veldig god redning! Vi også får våre sjanser til å doble ledelsen, men det ender altså 1-0 til Mysen/Ørje.

Vi gjør en god kamp, det er masse positivt å ta med seg! Et helt nytt og ungt lag er satt i sammen, men vi beviser at vi mener alvor. Veldig godt å få en seier i første runde av serien, det er godt for moralen! Er stolt over spillerne, de ga alt og det er det som avgjør fotballkamper. Neste kamp er allerede på onsdag, og vi håper på å bite fra oss like godt der.