Mange på barnefotballkveld

Kåre Kristiansen.

Mange hadde møtt opp onsdag kveld.

Mysenfotball ungdomsavdeling arrangerte en barnefotballkveld selv onsdag kveld.

Øvelse ute

Dette ettersom det ikke har vært lett å få trenere/lagledere til å reise til Fredrikstad på barnefotballkvelden kretsen arrangerer hver vår. Mye av årsaken kan nok være reiseveien.

Kretsens C-lisensveileder, Kåre Kristiansen fra Rakkestad, sa seg villig til å hjelpe oss med tips, samt holde en teoridel og en praksisdel. I tillegg til Kåres innlegg, hadde ungdomsavdelingen (Tor-Widar Granberg) og Anne Marie Kleppestø) en drøy times foredrag om våre verdier, innholdet i vår sportsplan og hvordan vi som klubb ønsker å være og fremstå. Vi inviterte også en gjesteforeleser, Henrik Goska, som holdt ett kurs i førstehjelp relatert fotballskader blant barn og unge, og hva vi som voksne kan gjøre i ulike skadesituasjoner.

Vi er veldig glad for at over 30 lagledere/trenere/klubbdommere hadde mulighet til å komme på barnefotballkvelden! Vi håper alle hadde utbytte av kurset, og kan ta med seg noen nye erfaringer ut på banen!

Vi i ungdomsavdelingen setter utrolig stor pris på den jobben hver enkelt av trener/lagleder legger ned i barnefotballen i klubben vår. Ungdomsavdelingen ønsket å gi noe tilbake ved å arrangere «barnefotballkveld» på klubbhuset. Denne kvelden var arena både for informasjon fra klubben, meningsutveksling og forelesning om barnefotball.
Kåre Kristiansen, en av Østfold fotballkrets dyktige c-lisensveiledere bisto oss med både forelesning og demonstrasjonstreningsøkt. Treningsobjekter under praksisøkta var Mysens J12.

Hensikten med kvelden var at klubben ønsker at trenere/foreldrekontakter/oppmenn m.fl holdes oppdatert om hva barnefotball er, og hva det kan være, samt hvilken linje Mysen følger når det gjelder barnefotball.

Henrik Goska delte av sin kunnskap, og ga anbefalinger når det gjelder førstehjelp, denne gangen med fokus på større og mindre skader som kan oppstå under trening og kamp barnefotballen.

Følg Mysenfotball på Facebook | TwitterInstagram

Les forhåndssak her:
http://bit.ly/1Qc8203

Posted by Mysenfotball on 28. mai 2015