Mysen-guttas drømmedag på Ullevaal

Hedersgjester for en dag på Ullevaal.

Det var hva som ventet Elias Kasbo og Rene Olaussen fra Mysen i forbindelse med landskampen mellom Norge og Sverige. Og de følte seg virkelig som VIP-gjester da Østfold Fotballkrets, Norges Fotballforbund og samarbeidspartner OBOS inviterte totalt 32 ungdommer fra klubber i ØFKs område til «OBOS Drømmedag på Ullevaal».

– Dette har vært en fantastisk dag. Det manglet bare en norsk scoring mot svenskene, så hadde alt vært fullkomment, strålte gutta fra Mysen.

Klar for å se Ullevaal-matta fra lufta. Elias Kasbo, bosatt på Ørje, er klar for den hasardiøse turen med ZIP-line over Ullevaal.

Mysen-gutten Renè Olausen er fornøyd med dagen:

– Det var veldig bra og jeg syns i hvertfall foredraget til skiløperen var bra å høre på, sier han til mysenfotball.no.

«OBOS Drømmedag på Ullevaal» er et nytt konsept utviklet for å knytte sterkere bånd mellom Ullevaal stadion, landslaget og fotballungdom over det ganske land. På rundgang skal fotballkretsene invitere med seg ungdommer til drømmedagen. Østfold var først ute og ungdommene visste å sette pris på statusen som «fotball-VIP».

Tett program
Og det var ikke småtteri som ventet Mysen-gutta og resten av gjengen fra Østfold Fotballkrets. Mottakelse ved hovedinngangen til NFF på Ullevaal, omvisning rundt i hele nasjonalanlegget inkludert prøvesitting av både innbytterbenker og Kongetribunen, ZIP-line over stadionmatta for noen av de tøffeste, middag i egen losje, foredrag av blant andre skilandslagets Astrid Uhrenholdt Jacobsen og fotballprofil Vidar Riseth og selvfølgelig kamp med Zlatan og Martin Ødegaard i hovedrollene, fra VIP-setene på tribunen.

Elias Kasbo fra Ørje fikk se Ullevaal-matta fra lufta.

– Det var morsomt å se på, sier Renè.

Se programmet her

Dette kan ikke bli bedre. Helt klart et minne for livet, var gjengen enig om. Eller som en i gruppa smått treffende sa det:
– Konge for en dag!

Tekst og foto: Østfold Fotballkrets

Følg Mysenfotball på Facebook | Twitter | Instagram

Totalt 32 ungdommer fra klubber i Østfold Fotballkrets var invitert til OBOS Drømmedag på Ullevaal. Her har gruppen ankommet Ullevaal og hovedinngangen til Norges Fotballforbund.

Det var musestille i losjen da skilandslagets Astrid Uhrenholdt Jacobsen oppfordret ungdommene fra ØFK til å følge sin indre drøm.

Slik føles det å bli cupmester på Ullevaal. TTIF-ungdommene fikk kjenne på følelsen av å gå trappene opp til Kongen og motta jubelbruset.

Fra omvisningen på Ullevaal. Ullevaal stadion egen Tommy Christensen guidet ØFK-gruppa rundt, blant annet med prøvesitting av innbytterbenken til Norge.

På plass ute på VIP-tribunen og Ja vi elsker. Ungdommene synger med hjertet…