En varm og flott dugnad på Øvrevoll

Alle foto: Egil Jacobsen

Vi har mange dugnader i Mysen IF Fotball. En av de store dugnadene er på Øvrevoll Galoppbane i Bærum.

Mysenfotball.no klipper fra det Egil Jacobsen la ut på Facebook søndag:

En fantastisk varm og flott dag på Øvrevoll Galoppbane søndag. En rekke personer har deltatt i en av våre viktigste dugnader. Tusen takk til Eva, Marit, Tor-Widar, Theodor, Jimmy og Kristoffer G som har stått på og smurt 200 baguetter fra tidlig morgen! Dere har fått skryt for innsatsen!

Og tusen takk til dere som ble med til Øvrevoll! Eva og Marit stilte opp der også, Asbjørn som i tillegg sto på fra tidlig morgen med å organisere bilene innover, og resten av team Mysen Kristoffer A, Hans Petter, Martin, Petter H, Al Hareth, Elvir, Jonathan, Aram, ilir, Saleh, Alexis, Christoffer, Dawoud, Rene, Ole Martin, Aron og Olaf! Herlig gjeng!

En fantastisk varm og flott dag på Øvrevoll Galoppbane søndag. En rekke personer har deltatt i en av våre viktigste…

En fantastisk varm og flott dag på Øvrevoll Galoppbane søndag. En rekke personer har deltatt i en av våre viktigste…

Posted by Mysenfotball on 25. august 2015