WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240423','22:52:15','18.119.107.96','/2016/01/02/laget-kosen-stakk-av-med-seieren-i-ar-ogsa/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1713912735')

Laget Kosen stakk av med seieren i år også : Mysen Fotball

Laget Kosen stakk av med seieren i år også

Lagene Atletico og Kosen kom langt i årets Smaalenene Romjulscup. Laget Kosen, med Follo-gutter i spissen, trakk det lengste strået og vant.

- Finalen var en skikkelig bra kamp, med mye mål og god matching fra begge lag. Og så ble det hele avgjort på straffer, noe som jo er veldig artig. At Kosen vant var ingen veldig stor overraskelse, men samtidig var det heller ingen stor overraskelse at de møtte Atletico i finalen, som også er et veldig bra lag. Med andre ord var det ikke noen enkel finale for Kosen, og de var nødt til å spille bra for å vinne, og det synes jeg de gjorde, sier Preben Skadsheim til mysenfotball.no.

Laget selv var fornøyd med seieren.

– Veldig deilig å vinne. Vi tapte jo første kamp mot det laget vi møtte i finalen. Det er jo kompiser av oss fra Follo, så det har vært rivalene våre i flere år her. Utrolig deilig å slå dem i finalen, sa Alexander Ruud Tveter til Smaalenenes Avis etter finalen.

Smaalenene Romjulscup – finalen

Lagene Kosen og Atletico gikk til finalen i romjulscupen. Laget Kosen stakk av med seieren. Her er noen klipp fra finalen.

(Klikk på HD for bedre bildekvalitet)

Posted by Mysenfotball on 28. desember 2015

Lagene Kosen og Atletico gikk videre og møttes i finalen. Laget Kosen vant romjulsturneringen i år, og det er ikke første gang de vinner.

Her er noen bilder fra finalen.

Posted by Mysenfotball on 28. desember 2015