Seier i første kamp i vårcupen

FOTO: Egil Jacobsen

Første kamp i vårcupen

ble spilt på Mysen Kunsgress mot Sparta Sarpsborg søndag 7. februar.

Av: lagleder Ola Ødegaard

Vi startet kampen friskt og tok kommandoen. Mye bra spill langs bakken og aggressivt press. Denne kampen var Kjell Roos sin første kamp for Mysen/Ørjes juniorlag.
Litt ut i omgangen ble vi liggende litt for høyt med midtbanen og Sparta kom litt inn i kampen, uten at de produserte de store sjansene. Vi hadde god kontroll på kampen. Emil satte inn 1-0 på et skudd fra ca 16m. Ikke så lenge etterpå doblet Eric ledelsen med et nytt skudd, som glapp mellom bena på keeper.

2. omgang fortsatte vi å styre kampen og spilte tidvis flott fotball. Både på 3-0 og 4-0 ble Kelvin spilt fint igjennom og satte ballen rolig og kontrollert i mål. Mot slutten fikk vi noen skader, og måtte flytte rundt på laget, da kom Sparta mer med og klarte å score 2 mål, men vi holdt greit unna og vant fortjent 4-2.

Mål:
1-0 Emil Ødegaard
2-0 Eric Shabani
3-0 Kelvin Ebbestad
4-0 Kelvin Ebbestad

FOTO: Egil Jacobsen

Tags: