WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240519','04:29:52','18.117.154.220','/2012/04/22/referater-fra-mysen-1-og-mysen-2/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1716092992')

Referater fra Mysen 1 og Mysen 2 : Mysen Fotball

Referater fra Mysen 1 og Mysen 2

Mysen 1 mot Sarpsborg 19. april 2012. FOTO: Egil Jacobsen

G96/97 er delt opp i to lag. Lagene kalles Mysen 1 og Mysen 2. De har spilt kamper de siste dagene, og vi har mottatt referat fra begge kampene. Kampene har blitt spilt på Sarpsborg stadion og Ås stadion.

Tekst og bilder: Egil Jacobsen

Mysen 1 møtte Sarpsborg borte 19/4

På Sarpsborg Stadion stilte laget vårt opp til sesongens første bortekamp i serien. Og det mot laget som vant grunnspillet i KM-serien i fjor. Men også mot laget vi klarte å slå hjemme.
Noen reprise ble det ikke denne gang. Selv om kampen åpnet relativt jevnt, og guttene spilte i motvind, og Ardi hadde en kjempesjanse etter ca 35 minutter, var det mer sting i hjemmelagets spill. Og belønning fikk de like før pause. Fortjent etter spill og sjanser, men selve scoringen skulle nok ikke vært godkjent. Både fordi mottaker av det avgjørende innlegget sto i offside, og fordi ballen deretter ble slått ut av keepers grep.
2. omgang ble som den første. Guttene kjempet tappert, men mest på egen banehalvdel, Og de virket forsiktige. Godt og vel halvveis i omgangen sovnet forsvaret litt, og Sarpsborg gikk opp til 2-0. Helt mot slutten kom hjemmelagets ene spiss alene igjennom og gjorde sine saker etter boka. En god keeperjobb hindret flere scoringer, og 3-0 ble dermed sluttresultatet.

Vår trener Knut oppsummerer slik:
Vi møtte et godt lag. Vi taper mye av kampen på fysikk, aggressivitet og generell tøffhet. Vi prøver å spille ballen, men blir for forsiktige og defensive med ballen. Håpet er at guttene lærer av dette. At fotball er en “kamp-sport” hvor de som vinner duellene, stort sett vinner kampene! Og så må det jobbes med aggresivitet og kommunikasjon.
For vår egen del gleder vi oss til neste kamp, vi er sikre på at guttene fremstår mer aggressive neste gang!
Og om guttene tapte kampen, så vant Mysens supportere kampen på tribunen!

På laget:
Andreas Svensbråten, Ardi Ajazi, Benjamin Jacobsen, Eirik Haugland, Felix Tuven Klasson, Henrik Andersen, Ilir Dervishaj, Isak Olafsrud, Jame Nuansut, Joakim Moe, Kasper Formoe, Martin Bjerkehagen, Mathis Elvenes, Theodor Nyhus og Tommy Ukkestad Skjærvengen.

(Saken fortsetter under bildet)

———————————————————————————————————————————————————

Første seriekamp for Mysen 2 borte mot Ås den 16/4

Ås - Mysen 2 (G16) på Ås stadion. FOTO: Egil Jacobsen

Med god hjelp fra 5 G98-spillere møtte laget et sammensatt Ås-lag bestående av i hovedsak 96-spillere og 2 stk 95-spillere. At det kunne bli en vanskelig kamp viste seg raskt mot spillere som var både større og eldre enn våre gutter.
Dette til tross viste guttene en hederlig vilje og innsats, og holdt Ås til det sto 17 minutter. Da ble ballen slått ut av keeper Benjamins hender og Ås scoret fra skrått hold via stolpen. Selv om hjemmelaget dominerte banespillet, sto våre gutter tappert i mot, og holdt Ås resten av omgangen.
2. omgang ble mye lik den første, med mye press på vårt forsvar. Og det skulle en nydelig lobb til fra vårt eget forsvar som ga Ås 2-0 etter 20 minutter. Hjemmelaget dominerte de siste 20 minuttene, og fastsatte sluttresultatet til 4-0.
Denne gang kjempet vårt unge lag mot overmakten i et fairspillende Ås-lag. Men innsatsen er vi fornøyd med.