WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240519','05:04:37','3.142.201.206','/2012/05/01/ingenting-stemte/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1716095077')

Ingenting stemte : Mysen Fotball

Ingenting stemte

Ingenting stemte i Mysen 1’s bortekamp mot Trosvik 30/4

Tekst og foto: Egil Jacobsen

FREDRIKSTAD: Fra første spart tok Trosvik kommandoen i en kamp som skulle gå alle andre veier enn Mysens. Guttene holdt godt stand de første 26 minuttene, helt til dommeren tvilsomt dømte frispark for tilbakespill til keeper etter en duell. Og med guttenes protester ble det to gule kort i tillegg – og et frispark fra ca 13 meter som smøg seg inn ved stolperota. Selv dommeren innrømmet etterpå at situasjonen var tvilsom. Men slikt kan skje. Desverre satte episoden preg på resten av kampen. Stemningen var alt annet enn god, og de gule kortene spratt opp 6 ganger – eller var det syv? Og mye av spillet foregikk foran vårt mål. Pauseresultat 2-0.

Pausen og trener Knuts ord syntes å gjøre spillerne godt. De dominerte starten av andre omgang, og flere langskudd strøk over eller utenfor hjemmelagets mål. Men etterhvert tok hjemmelaget igjen over, og strafferedning av keeper til tross, ytterligere fire mål fant veien til nettmaskene. Det ble en tøff debut for vår nye spiller Dek Omar (Deco), en spennende tilvekst for laget.

Trosvik-spillerne var gode i sitt lagspill, og de var gode i duellene.
Knut oppsummerer kampen med flere likhetstrekk fra forrige kamp. Vi er fysisk underlegne, forsvarer oss dårlig som lag, er mye på etterskudd noe som igjen gir oss trøbbel når vi vinner ballen. Mange spillere under pari! Nå må det trenes forsvarsspill!