WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240519','04:30:59','18.117.154.220','/2012/05/15/fremgang-for-mysen-1/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1716093059')

Fremgang for Mysen 1 : Mysen Fotball

Fremgang for Mysen 1

Fremgang for Mysen 1 borte mot Begby 14/5

Laget hadde en ok start borte mot Begby i kraftig vind, som gjorde ballbanen uvant for de fleste. Et godt frispart av Martin etter 4 minutter ble reddet av keeper. Men så tok Begby over, de fikk pasningsspillet til å gli, og våre gutter ble løpende imellom. Et frispart til hjemmelaget etter ca 13 minutter ble satt i mål helt inntil stolpen, nesten reddet av keeper-”debutant” Andreas etter et tigersprang (se bilde). Våre gutter virket “ufarlige” og forsiktige på banen, og Begby dominerte. Etter ca 30 minutter er Mathis på vei igjennom, og blir felt til side for mål. Straffesparket satte Martin sikkert i mål (se bilde), og dermed 1-1.
Dette fikk laget til å våkne opp, og innsats og spill bedret seg.
2. omgang var mindre enn 10 minutter gammel da en Begby-spiller får med seg ballen med armen? foran vårt mål, og mens guttene ventet på dommersignalet som aldri kom, ble det 2-1! 5 minutter senere viste Ardi sin spisskompetanse i det han snappet opp et tilbakespill til hjemmelagets keeper, og utlignet til 2-2 (se bilde). Laget hang bra med i kampen, men ved en corner etter ca 20 minutter får en Begby-spiller stå umarkert foran mål, og dermed 3-2.
En jevn siste del av kampen ble avsluttet med en dramatisk duell ca 3 minutter før full tid, hvor Henrik ble slått kraftig i bakken etter en luftduell mot en Begbyspiller som kom i stor fart. Tilsynelatende “livløs” ante vi det værste, og det ble en lang ventetid før ambulanse var på plass og fikk kjørt Henrik til sykehuset for nærmere undersøkelse. Heldigvis viser det seg at det etter forholdene har gått bra.

Trener Knuts oppsummering:
De første 30 minuttene ser det ut som om vi løper i sirup! Trege bevegelser og trege med ballen. Etter 1-1 våkner vi, og presterer bra derfra og ut. Vi er fortsatt for snille med motstanderne og gjør for lite ut av oss i duellspillet. Vi slipper inn to dødballer som er typisk når vi er for snille. Det siste målet kommer når vi står og venter på at dommeren skal blåse for hands. Men det er fortsatt slik at dommeren bestemmer i fotball, så vi må lære oss til å spille til fløyta går!!! Kampen var et lite steg framover, men vi må heve oss mer til neste kamp! Så håper vi det går bra med Henrik, som gikk foran med tøffhet da han kom inn.
For egen del vil vitilføye at det var et vellykket come-back mellom stengene for Andreas!

På laget: Andreas Svensbråten, Ardi Ajazi (1), Benjamin Jacobsen, Dek Omar, Eirik Haugland, Henrik Andersen, Ilir Dervishaj, Isak Olafsrud, Joakim Moe, Kasper Formoe, Marius Enger, Martin Bjerkehagen (1), Mathis Elvenes, Theodor Nyhus og Tommy Ukkestad Skjærvengen.