WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240519','04:49:46','18.224.61.12','/2012/05/23/jevn-match-mot-borgen/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1716094186')

Jevn match mot Borgen : Mysen Fotball

Jevn match mot Borgen

Det ble en jevn match for G16 mot Borgen 22. mai.

Jevn match mot Borgen 22/5 i en time, men de første 20 minuttene sto “døra” på vidt gap!
Mot en antatt jevnbyrdig motstander brukte guttene 20 minutter i det strålende været på å starte kampen. Da hadde gjestene allerede scoret 5 ganger! Derfra og ut var Mysen minst like gode som Borgen, men da hadde “toget” forlengst gått!
Det ble noen gode sjanser etterhvert, men ballen ville ikke over streken. Derimot økte gjestene 3 minutter før slutt til 0-6, før Mysen fikk trøstemålet ett minutt på overtid etter keepertabbe, frispark like utenfor 5-meteren og scoring av Mathis på retur fra muren.
Simen vikarerte for Knut som trener, og oppsummerte slik: Til tider ok spillemessig, med raske ballbevegelser og flinke til å komme etter! Sliter med å falle av ved balltap i angrep, følger ikke ballen og presser ikke ballfører. Synes det mangler tenning, og at guttene sliter mest uten ball.
Fortsatt mye å ta tak i med andre ord! Men været var fint, og noen bra fotos ble det!