WordPress database error: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_statpress (date, time, ip, urlrequested, agent, referrer, search,nation,os,browser,searchengine,spider,feed,user,timestamp) VALUES ('20240511','04:56:52','3.15.4.244','/2012/06/09/tap-i-en-jevn-kamp/','Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)','','','','','Safari','','','','','1715403412')

Tap i en jevn kamp : Mysen Fotball

Tap i en jevn kamp

FOTO: Egil Jacobsen

Tap i jevn kamp for Mysen 2 mot Ekholt på kunstgresset 5/6

G16 Mysen 2 – Ekholt 5/6

For første gang på flere kamper unngikk guttene et tidlig mål i mot. Og gleden var stor da laget gikk i ledelsen etter 10 minutter. Daner scoret etter retur på et godt skudd fra Andreas. Og 9 minutter senere ordnet Andreas alt selv etter et nytt godt langskudd – 2-0!
Gjestene reduserte 4 min. senere, men Mysen hadde grep om kampen og økte til 3-1 like etter. Corner fra Kasper ble vakkert headet i mål av Henrik! Etter 31 minutter ble det ny redusering, og 3-2 ble pauseresultatet. Merkelig nok kom de fire siste scoringene alle med 4 minutters mellomrom!

2. omgang startet med Mysen som det førende laget, men etter 12 minutter glapp det skikkelig, og to raske Ekholt-mål førte plutselig gjestene i ledelsen. Og selv om vi ventet på utligning av våre gutter, ble det en ny kalddusj da gjestene økte ledelsen etter 20 minutter, og det sto 3-5. Med 10 minutter igjen å spille tente Eirik nytt håp med sin redusering til 4-5, men resultatet sto seg tross flere sjanser. Litt surt, etter en kamp hvor Mysen var det førende laget i store deler av kampen. Og vi så mye fint pasningsspill! Men spenning, det fikk vi så det holdt!

Trener Knut oppsummerte slik:

Synes 1.omgangen var meget bra, og vi fortsatte i sporet fra de forrige kampene. Vi burde nok ledet mer enn 3-2 til pause. Desverre gjør vi noen feil i 2.omg. gjør at gjestene får scoret noen lette mål. Likevel synes jeg vi fortjente minst uavgjort i kampen, og vi er veldig nære på å få det på slutten av kampen. Men sånn er fotballen! Bra jobba av alle guttene, og artig at alle bidrar godt!

På laget:
Andreas Svensbråten (1), Ardi Ajazi, Benjamin Jacobsen, Daner Nader Ramadan (1), Eirik Haugland (1), Espen Hansen, Henrik Andersen (1), Jame Nuansut, Jørgen Listrøm Pedersen, Kasper Formoe, Mathias Diskerud, Mergim Rexhepi, Sander Grefslie, Stian Frogner Jacobsen og Tor Kristian Tollefsson.

Flere bilder her