Hovedtrener for junior 1 er klar

VELKOMMEN: Knut Skogstad (f.v.) og Egil Jacobsen (til høyre) ønsker Kjell Roos velkommen. Foto: GT

Kjell Ivar Roos er junior 1 sin nye trener neste sesong

På et møte for noen uker siden ble neste års trenere for A-laget presentert. På møtet kom det også frem at Kjell Ivar Roos skal trene juniorene kommende sesong.

De ny trenerne har en filosofi som passer godt inn i det fundament for neste sesong som Sportslig Utvalg i Ørje og Mysen har lagt som føringer. Det handler om gode holdninger, et positivt miljø som man trives i, verdsettelse av lojalitet og treningsinnsats, mye trening med ball, og trivsel med glimt i øyet. Bygging av laget og planlegging av treningsleir er viktig for begge.

Vil skape et godt miljø

Kjell Roos er kjent som spillerutvikler gjennom mange år, trenerkoordinator og trener. Han er også fysioterapeut og keepertrener. Deltok i flere år i FFK’s mini-collage, som blant annet ble avholdt i Rakkestad.

Klubbene er svært glade for å få disse kapasitetene inn i våre team, og ser med spenning frem mot neste sesong. Samtidig gjenstår arbeid med støtteapparat rundt lagene, samt trenerkabal for rekruttlaget og G15-16, som ikke er helt avklart.

– Vi ønsker å ha spillere som viser gode holdninger på og utenfor banen, og som møter på trening hver gang. Vi mener at denne trioen kan skape dette gode miljøet i både senior- og juniorstall, slik at det blir en rød tråd, forklarer Knut Skogstad og Egil Jacobsen, ifølge Smaalenenes Avis.

– Det har ikke vært godt nok i denne sesongen, og det kan hende noen spillere ikke får være med videre på grunn av det, legger duoen til.

Hva forventer klubben av lagene, trenere og spillere neste sesong?

– Vi håper spillerne vil trives og at de får et godt miljø. Også håper vi at laget kan være med å kjempe om de plassene som kan kvalfisiere til NM-kval runder, hvis det forblir som har vært vil det si å være blant de fire beste. Klarer vi det er vi kjempefornøyde, sier Egil Jacobsen.

Gleder seg
Knut Skogstad kjenner Roos fra før av og har bare gode ord å si.

– Kjell er god på å kommunisere, skape et godt og trygt miljø som guttene trives i og hvor de kan utvikles, sier Skogstad.

Og tidlig på nyåret starter treningene.

– Jeg gleder meg til å ta fatt, sier Kjell Roos.

Kjell Roos presenterer seg selv for spillerne. Foto: Egil Jacobsen